Pályázati figyelő

www.pmkult.hu - Pest Megyei Közművelődési Intézet, Szakmai tanácsadást és szakértői tevékenységet folytat a települési és kisebbségi önkormányzatok és a megye területén működő közművelődési intézmények művelődési céljainak segítése érdekében.

www.civil.info.hu - Szociális és Munkaügyi Minisztérium Civil Kapcsolatok Főosztálya, Feladatai között megtalálhatjuk a civil szervezetek és a települési, megyei, kisebbségi önkormányzatok együttműködésének, a civil szervezetek közreműködésének a megyei és a helyi döntés-előkészítésben, döntéshozatalban segítése.

www.nka.hu - Nemzeti Kulturális Alap

www.esf.hu - Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Társadalmi Szolgáltató Kht., - Alapításának célja egy olyan intézményi struktúra létrehozása volt, amely egyrészről képes ellátni az ESZA típusú Phare programok végrehajtásával kapcsolatos feladatokat, másrészről fontos szereplőként működik közre az Európai Szociális Alap fogadására történő nemzeti felkészülésben.

www.erikanet.hu - Egységes Regionális Információs Közművelődési Adatbázis, Rendezvények, képzések, turizmus és szabadidős adatbázis megyei bontásban.

www.kultura.hu - Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma, Minden ami kultúra az itt megtalálható, a színháztól a fesztiválokig.

www.taninfo.hu - TANINFO Képzési Szakértő és Információszolgáltató Kft., TANINFO elsődleges célja, hogy segítse a szakképzésben, felnőttképzésben, átképzésben résztvenni kívánók minél pontosabb tájékoztatását, széleskörű lehetőséget biztosítson az egész életen át tartó tanulás számos aspektusának megismeréséhez.

www.kult-tura.hu Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közművelődési és Idegenforgalmi Intézet , Megyei közművelődési és idegenforgalmi szakmai tanácsadást és szolgáltatást végző intézmény. Célja, hogy a megye kulturális és turisztikai értékeit gyűjtse, bemutassa és megőrizze sokszínűségét, hozzájáruljon kulturális életének és turizmusának élénkítéséhez.

Típus:

Nincs találat.